WebParking Пакети

Паркинг 75

75 MB веб простор,
3.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

600 ден./год.

 

Паркинг 150

150MB веб простор,
  7.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

850 ден./год.

 

Паркинг 300

300MB веб простор,
  20 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

1650 ден./год.Регистрација на домен со мк наставка чини 850 ден.

 

Достапни домени:
.mk, com.mk, org.mk, net.mk, edu.mk, gov.mk, net.mk, name.mk

Доколку сакате да проверите дали доменот кој сакате да го регистрирате е слободен, внесете го во полето за проверка.

пр.: firma.com.mk

 

Информации за доменот:
 

 


 

Регистрираме и домени со .com, .org., net, .biz, .info, .us ... наставки
по цена од 700 ден.

 

Име на доменот :
Провери ги сите екстензии
.com .net .info .org .biz .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi

 

Цената за .mobi доменот е 1600 денари

 

- - - - - - - - - - КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА НАРАЧКА  - - - - - - - - - -

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

podajraka.png